d4quoise

El meu sobrenom ‘d4quoise’ esdevé una referencia complerta i directa a tot allò que em defineix:

· El meu nom (per la inicial “d”)
· El meu número de la sort (4)
· El meu color preferit: el turquesa (representat amb l’abreviació “quoise”, provinent del nom del color en anglès ‘turquoise’)

 

d4q

 

Jo, que sóc de portar la contrària, des de sempre (o almenys des que en tinc memòria) el meu número de la sort és el 4, però al Japó justament és el número de la mala sort, perquè es pronuncia de la mateixa manera que la paraula "Mort – Shi (死) / Quatre (4) – Shi (四)”.

No sé si l'origen d'aquest criteri varen ser les estrelles de la bola de drac més important de tota la sèrie, però el cert és que des de sempre m'he sentit atret per aquest número.

Referent al meu color preferit, el turquesa (amb tonalitats verdoses) és el color amb el qual sempre m’he sentit identificat. Ja sigui per viure a prop del mar o per la tonalitat dels meus ulls, els quals ja des de ben petit em variaven de color entre tonalitats blavoses per a dies de més pluja i tonalitats verdoses per a la resta del temps, han fet que amb aquest color em reconforti i em transmeti una sensació agradable i un sentiment de pertinença.

Majoritàriament, aquesta tonalitat de color turquesa la combino amb colors antracita i platejat, evocant un contrast distès.