Anàlisis de competències

Em considero una persona molt competent a nivell professional, molt autocrític i auto-exigent, essent dos factors que marquen la meva experiència professional i al mateix temps, separant la meva vida personal de la laboral.

Estic acostumat a alts nivells d’exigència en resultats i a que els meus treballs i resultats disposin de la màxima excel·lència aplicada i perfecció realitzada. Constantment cerco una millora a les meves accions realitzades i sempre tractaré de mirar i comparar tècnica i pràcticament les millores a aplicar i aportant una visió crítica i exigent per a la meva evolució constant.

Fruit d’això, és un dels motius per els quals m’identifico plenament amb el mètode de gestió Kaizen (改善).

Gràcies a la meva experiència laboral, disposo de facilitat per a l’aprenentatge i de ràpida adaptació a qualsevol aplicació informàtica, sistema de gestió o PMS, així com de facilitat per el tracte i atenció al client, cercant la millor satisfacció i experiència possible per a cada requeriment.

Sempre intentaré obtenir els millors resultats possibles: encara que s'acosti una pujada complicada, faré l'esforç perquè vull veure el que ofereix el cim; gaudint sempre del camí a recórrer.

Si el camí es recorre en companyia, em situaré al capdavant per si cal, minimitzar els obstacles i tirar des de dalt als companys perquè arribin amb mi; i si en el recorregut es detecta que m'haig de situar darrere, ràpidament m'hi situaré per tal d'acompanyar, animar i fer pujar als companys: els meus valors i sentit del companyerisme, així m'ho disposen.

competencies

Pla de millora
Haig de realitzar un pla de millora focalitzat en les àrees que marquen la meva professionalitat, la recerca constant de l’excel·lència i la perfecció, així com en la millora dels meus coneixements tècnics i la creativitat i innovació; també haig de cuidar les meves competències de lideratge i la realització de més i millors funcions directives i de responsabilitat i treball en equip, per a millorar simultàniament els resultats per als quals estic orientat i per a la meva pròpia motivació.

Addicionalment, haig de realitzar especialment un esforç per a virar la meva actual gestió d’energia i de l’estrès, degut a que tendeixo a interioritzar-ho en excés.

Finalment, hauria de millorar la meva experiència especialitzada en el sector específic en el qual em vull dedicar, perquè tot i esser vasta i àmplia en general, fins ara no estava focalitzada específicament als meus objectius, ni al meu plantejament i perspectives de futur.