Viatge a Japó '20

Al despertar-me del greu accident i com a mesura d'impàs, una de les màximes que em vaig proposar a nivell personal, era complir les meves fites que es podrien haver quedat en simples somnis de no haver despertat...

I ara que ja encaro la última fase de la meva recuperació, començaré a realitzar els meus somnis i projectes pendents de complir.

vol

Després de molt de temps anhelant poder realitzar i complir un dels meus somnis i de quatre vegades haver-lo d'ajornar i aplaçar per diversos motius no voluntaris, aquest cop si. Aquest 2020, en concret el proper 28 de Febrer, realitzaré el meu viatge personal i somiat al país del sol naixent, on realitzaré un tour sencer de 36 dies recorrent les principals ubicacions del país i en especial els indrets de les illes de Honshū, Hokkaidō i Okinawa.

hanami

En el viatge hi combinaré totes les opcions de mobilitat que ofereix el país, agafant el metro per a mourem per l'interior de la metròpolis més gran a nivell mundial, passant a agafar els ferrocarrils i els trens Shinkansen per a recórrer tota la part nord i fins a la illa de Hokkaidō. A la tornada, recolliré el cotxe de lloguer que em serà el mitjà de transport que em permetrà recórrer i visitar lliurament tot el país i gaudir de la floració dels cirerers fins a tornar a la capital els últims dies del viatge, on agafaré un vol intern per a poder visitar les illes d'Okinawa i retornant al punt de sortida i retorn cap a Catalunya el 4 d'Abril.

Ja he tornat del viatge! ;(

Si ho voleu, podreu veure un resum del viatge a:

www.marxemdeviatge.com