Viatge a Japó '20

Al despertar-me del greu accident i com a mesura d'impàs, una de les màximes que em vaig proposar a nivell personal, era complir les meves fites que es podrien haver quedat en simples somnis de no haver despertat...

I ara que ja encaro la última fase de la meva recuperació, començaré a realitzar els meus somnis i projectes pendents de complir, que per un motiu o altre no havia realitzat.

vol

Després de molt de temps anhelant poder realitzar i complir un dels meus somnis i de quatre vegades haver-lo d'ajornar i aplaçar per diversos motius no voluntaris, aquest cop si. Aquest 2020, en concret el proper 28 de Febrer, realitzaré el meu viatge personal al país del sol naixent, on faré un tour sencer de 36 dies recorrent les principals ubicacions del país i en especial els indrets de les illes de Honshū, Hokkaidō i Okinawa.

hanami

En el viatge hi combinaré totes les opcions de mobilitat que ofereix el país, agafant el metro per a mourem per l'interior de la metròpolis més gran a nivell mundial, passant a agafar els ferrocarrils i els trens Shinkansen per a recórrer tota la part nord i fins a la illa de Hokkaidō. A la tornada, recolliré el cotxe de lloguer que em serà el mitjà de transport que em permetrà recórrer i visitar lliurament tot el país i gaudir de la floració dels cirerers fins a tornar a la capital els últims dies del viatge, on agafaré un vol intern per a poder visitar les illes d'Okinawa i retornant al punt de sortida i retorn cap a Catalunya el 4 d'Abril.

Ja he tornat del viatge! ;(

Ara estic en procés de realitzar una recopilació d'imatges i informació per a poder publicar-la com un resum del viatge...

Si ho voleu, podreu veure un resum del viatge a:

www.marxemdeviatge.com